www.gedichten-wensen.nl

Relatiegeschenken met kerst kan je voorzien van een zakelijke kerstwens, maar bij bekende mag het best ook een grappige kersttekst zijn. Vergeet de kerstkaartjes niet, ook als denk je al aan de wintersport, de kerstmarkt of een kerstarrangement.

Een relatiegeschenk voor je zakenpartner, een kerstpakket voor oma, een kerstgeschenk voor schoovader, een kerstcadeau voor tante, ... ze worden meer gewaardeerd met een kerstwens erbij. Gebruik liedjes en films als inspiratiebron.

Een kerstgeschenk maak je leuker door een grappig kerstgedichtje. Verras je vrienden met een kerstcadeau voorzien van een eigen humoristische kerstwens. Versier de kerstboom met kerstversjes in plaats van ballen en slingers. Zorg voor een leuk kerstdiner met grappige kerstwensen op ieders bord. Met wintersport naar De Ardennen of een stedentrip naar Londen of Berlijn, neem dan de kerstteksten mee op vakantie. Ook kleine kinderen kunnen een tekstje schrijven bij hun kleurplaten.

Je kan grappige kerstkaarten maken met een humoristische tekening, maar ook door er grappige kerstteksten op te schrijven. Van al de groepen kerstgedichten op deze website vind ik de grappige kerstwensen het moeilijkst om te schrijven, omdat humor ook sterk persoonlijk gebonden is. Wat de ene grappig vindt, is voor de andere misschien flauwekul. Het is ook erg belangrijk om niet te kwetsen, maar je moet wel tegen een stootje kunnen natuurlijk.

Bij voorkeur verkies ik om bij de grappige kerstwensen om vooral humoristische situaties te maken. Het is niet nodig om godsdienst belachelijk te maken om dat dan als humor voor te stellen.

Ook met kerst mag humor niet ontbrengen. We hebben voor u dan ook een leuke verzameling met grappige kerstwensen. Deze grappige kerstgedichten zijn ideaal om per sms te versturen naar vrienden.

christelijke kerstwensen 2022 korte kerstwensen 2022 vrienden originele teksten kerstwensen 2022 grappige teksten kerst 2022 leuk kerstgedicht 2022 korte christelijke kerstgedichten 2022wensen kerst en nieuwjaar grappige teksten nieuwjaar 2023 kerst en nieuwjaarswensen wensen gelukkig nieuwjaar 2023

Home > rubrieken gedichten > grappige kerstwensen


kerstpuzzel
BESTEL ONS KERST PUZZELBOEK

DRIE KERSTGESCHENKEN


liefde, vrede en vreugde
mijn drie kerstgeschenken
voor u en uw gezin
zij zorgen in uw kerstboom
voor het ware kerstlichtEEN GRAPPIGE KERSTMAN


de kerstman is grappig
hij brengt cadeautjes met kerst
maar er is wel een opdracht
je moet eerst een kerstliedje zingen
dan mag je het kerstpakje openen

JARIG MET KERST


als de kerstman plots
veel jonger lijkt dan jij
dan zal een nieuwe bril niet helpen
er is geen twijfel mogelijk
accepteer dat je ouder wordt

JOU ALS KERSTGESCHENK


als op kerstavond
een dikke man jou meeneemt
wees dan gerust
ik heb jou gevraagd als kerstgeschenk
leuke kerstdagen toegewenstkerstwensen en nieuwjaarskaarten 2022 afbeeldingen kerst en nieuwjaar teksten kerst en nieuwjaarskaarten 2022 wensen voor kerst en nieuwjaarskaarten wensen kerst en nieuwjaar 2022 kerstwensen en nieuwjaarswensen teksten originele kerst en nieuwjaarswensen 2022 leuke kerst en nieuwjaarswensen