www.gedichten-wensen.nl

De corona maatregelen zorgen voor een moeilijke periode. Mensen die in de zorg staan of die eenzaam zijn, kan je verrassen met een kaartje en een corona gedicht.

Het wachten op een coronavaccin of de uitslag van een coronatest zorgt voor extra stress. Er zijn opbeurende teksten, maar ook wensen met humor. Je zal hier ook de nodige inspiratie vinden voor het schrijven van een corona bedankt tekst.

Wat met Kerst en corona! Samen verslaan we het coronavirus door onszelf ook mentaal te beschermen met een positieve ingesteldheid. Ken je een collega, vriend, hulpverlener, ... die het moeilijk heeft in deze coronatijd, sms dan één van onze corona wensen.

Blik terug op een moeilijkde periode en spreek woorden uit van hoop in een kerstwens. Een kerstkaart brengt mensen bij elkaar. Wil je dit jaar je familie en vrienden extra aandacht geven, gebruik dan één van onze originele kerstgedichten.

gelukkige verjaardagleuk gedicht covid-19gedicht eenzaam door coronasterkte wensenhou volkraambezoekcoronavaccincorona gedicht sinterklaas tekst corona hulpverlenerseenzaam door corona

Home > Rubrieken gedichten > Kerst in coronatijd


CORONA KERSTWENS

corona Kerst tekstCorona en Kerst 2020


Corona tekst op kerstkaartKerst in coronatijd